Onze aanpak voor MKB, ZZP’er en starter

Stel dat u besluit met ons in zee te gaan. Wat kunt u dan verwachten?

Helder advies
Wij geven u een helder en praktisch toepasbaar fiscaal advies. Dit is te danken aan onze combinatie van fiscale én bedrijfskundige knowhow. Wij bieden u voorsprong in uw bedrijfsvoering.

Betrokken en betrouwbaar
Wij werken met passie voor onze klanten. Integer, deskundig en met persoonlijke aandacht. Wij voelen ons graag betrokken bij onze klanten. Wij hebben een oprechte, persoonlijke interesse in wat u bezighoudt. En een zakelijke interesse om fiscaal alles optimaal voor u te regelen. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op onze discretie en betrouwbaarheid.

Daadkrachtig en resultaatgericht
Wij werken resultaatgericht. Úw belangen en uw bedrijfsdoelen staan voorop. Pas met een optimaal resultaat zijn wij tevreden! Dát is daadkracht volgens ons.

Goede afspraken
Wij houden van strakke planningen en duidelijke afspraken over werkzaamheden en tarieven. Voor elke opdracht maken wij vooraf afspraken over omvang, planning en kosten. Dat schept duidelijkheid over en weer. Wel zo prettig.

Inspireren en aanvullen
Een goed resultaat behaal je alleen met goede samenwerking. Wij vinden het daarom heel belangrijk dat u het prettig vindt om ons te informeren. En dat wij ernaar uitkijken u te mogen adviseren. Kortom: er moet een klik zijn. Een samenwerking waarin we elkaar inspireren en aanvullen. Alleen dan kunnen we met elkaar grootse successen behalen!

Altijd welkom!
Een resultaat weergeven dat bij u past. Dat kan alleen als u rechtstreeks contact heeft met de mensen die voor u werken. Daarom houden we van korte lijnen en persoonlijk contact. En bent u altijd welkom om bij ons aan te schuiven terwijl we voor u aan het werk zijn.

Voelt u zich aangesproken?

Neem vrijblijvend contact op