Dit zeggen onze klanten

“Voor het eerst in mijn leven moest ik voor mijn BV een Jaarrekening opstellen met aangifte Vennootschapsbelasting, daarnaast voor mijn eenmanszaak de aangifte van BTW en privé de jaarlijkse aangiften Inkomstenbelasting. Wat een gedoe voor een gewoon mens. Ate en zijn team loodsen mij hier heel praktisch, prettig en betrouwbaar doorheen, geen poespas, wel gedegen werk! Hartstikke bedankt team Blaauw.”
Frank van den Heuvel, directeur Beheer BV en Interim Management

“De samenwerking met Blaauw belastingadvies is snel en persoonlijk en daar waren wij naar op zoek. Ook het up to date houden via een nieuwsbrief van wijzigingen in de regelgeving vinden wij een groot pluspunt van Blaauw belastingadvies. Door gebruikte maken van het online boekhoudpakket kunnen we zelf de boekhouding doen en kan Blaauw belastingadvies dit voor de aangifte makkelijk controleren, zo houden wij het zelf in de hand maar wordt er met een professionele blik over onze schouders meegekeken.”
Mark van der Last | AV AT LAST audiovisuele installaties

“Ruim zeven jaar ben ik nu klant bij Blaauw belastingadvies, in deze tijd heb ik veel hulp en advies gekregen voor mijn internationale maritieme onderneming. Ik ben ervan overtuigd dat jullie fiscale en administratieve ondersteuning mij veel zorgen hebben ontnomen en dat de baten hoger waren dan de kosten.”
Gerard Bos, Owner & Director Dutch Maritime Connection

“Het contact met de mensen van Blaauw belastingadvies ervaar ik als zelfstandig registerpsycholoog als deskundig en plezierig. Financieel administratieve en belastingtechnische zaken worden altijd op adequate en professionele wijze verhelderd. Daarnaast ervaar ik het persoonlijke contact als prettig waardoor er een samenwerking is ontstaan.”
Patrick Dybiona, ACT Praktijk voor coaching & advies

“Ate kent zijn klanten, er is altijd een prettig en persoonlijk contact. Hij denkt met je mee, is slagvaardig en praktijkgericht, wat voor mij als kleine ondernemer in de kunstsector onmisbaar is!”
Suus Kooijman, beeldend kunstenaar

“Het prettigst vind ik dat ik altijd kan bellen als ik vragen heb en dan uitgebreid en deskundig advies krijg. Hij neemt de tijd met een engelengeduld voor leken als ik.”
Wieke van Pelt, Training & Producties

“Als grafisch ontwerper wil ik mij voornamelijk bezig houden met creatieve zaken, daarom ben ik heel erg blij met Blaauw belastingadvies. Van de eerste dag als zelfstandige ben ik altijd perfect begeleid in het afhandelen van al mijn financiële zaken. Het is heel fijn om te weten dat ik daar niet meer naar om hoef te kijken. Ik word altijd keurig op de hoogte gehouden van de laatste fiscale veranderingen en heb het gevoel dat Blaauw belastingadvies met me meedenkt en me altijd keurig contact als ik zelf kleine zaken over het hoofd heb gezien!”
Ben Gross, GrossCreative

“Mijn ervaring met belastingadvieskantoor Ate Blaauw is zeer positief. Zorgvuldigheid, behulpzaamheid en efficiëntie zijn belangrijke kenmerken.”
Bianka van der Oord, chirurg

“Sinds de aankoop van onze woning in 2008 verzorgt Blaauw belastingadvies zowel privé als zakelijk onze belastingaangifte. Ate Blaauw is betrokken en levert maatwerkoplossingen. Met zijn uitgebreide kennis van zaken is hij voor ons een goede en betrouwbare partner.”
Rob van Zonneveld, R.O.B. van Zonneveld Renovatie-Onderhoud-Bouwadvies

“Blaauw belastingadvies staat voor goede service. Voor een startende ondernemer raad ik Blaauw belastingadvies zeer zeker aan. Ze hebben mij in mijn “startende tijd” boekhoudkundig enorm geholpen en veel tips en advies gegeven tegen een zeer aantrekkelijk starterstarief. Tegenwoordig als ik tegen administratieve moeilijkheden aanloop, hoef ik maar te bellen of te mailen en wordt ik gelijk zo goed mogelijk geholpen! Kortom, ik raad iedereen aan om eens met Blaauw belastingadvies in gesprek te gaan.”
Bobby Jansie, B. Jansie Bouw-en timmerwerken

Taal is mijn vak, maar van mijn belastingaangifte begrijp ik nog minder dan van Chinees. Gelukkig is mijn belastingaangifte bij Blaauw belastingadvies in veilige handen. Deskundig, consciëntieus, betrokken en betrouwbaar. En vooral: blauwe enveloppen die geen stress meer opleveren!
Chantal de Korte- van Leeuwen, De Korte & Van Leeuwen Vertalers

“Deskundigheid, wijsheid, respect, onderling vertrouwen! Wat wil je nog meer bij advies over opzet van je boekhouding, maken van je jaarrapport voor je bedrijf en voorbereiden van je belastingaangifte. In Amersfoortse termen een kei van een financieel en kundig ondersteuner. Al jaren mijn basis voor ondernemen. Daar zing ik graag voor!”
Bert Pijpers, Duo Advies | Samen duurzaam ontwikkelen
Zanger in Springtide Utrecht