Daarom Blaauw|belastingadvies

Belastingadvies, belastingaangifte, jaarrekening … Blaauw|belastingadvies in Amersfoort zet uw bedrijf op de kaart. Wij verzorgen voor u de fiscale en financiële cijfers. Op basis van actuele en geautomatiseerde rapportage- en verslagleggingstechnieken. En op een manier die bij u past. Wij presenteren niet alleen fiscale cijfers, maar wij zorgen er ook voor dat de basis, de opbouw en de achtergrond van de cijfers klopt. En dat werkt!

Wij helpen u uw dromen te verwezenlijken

Als ondernemer heeft u ongetwijfeld dromen en ambities. Zoals groei en ontwikkeling, van uw bedrijf én van uzelf als ondernemer. Wij helpen graag uw dromen en ambities te verwezenlijken. En daar worden ook wij enthousiast van. Wij gaan op een persoonlijke en open manier met u het gesprek aan. We zijn benieuwd naar uw organisatie en naar de cijfers erachter. En we geven onze kijk op uw aanpak. Kritisch, doortastend en zorgvuldig. En altijd met de nadruk op wat ú wilt en wat bij ú past. Onze uitgangspunt daarbij is: niet meer dan nodig, niet minder dan noodzakelijk. Onze kracht? Heldere afspraken!

Ate Blaauw, gepassioneerd fiscalist

Blaauw|belastingadvies kijkt veel verder dan cijfers alleen. Dat heeft alles te maken met de achtergrond van oprichter en eigenaar Ate Blaauw, een gepassioneerd fiscalist met veel ervaring in het vak en met de ambitie om uw succes te realiseren. Hij studeerde financieel management en MBA-Bedrijfskunde en werkte jarenlang als financial controller in het bedrijfsleven, onder meer bij een groot internationaal bedrijf. Eind jaren negentig volgde hij een opleiding tot fiscalist en studeerde af als belastingadviseur. In 2002 richtte hij Blaauw|belastingadvies op.

Register Belastingadviseurs: de zekerheid van resultaat

Blaauw|belastingadvies is gecertificeerd door het Register Belastingadviseurs als erkend RB-kantoor. Deze branche-organisatie voorziet ons van actuele vaktechnische kennis. Voor u de zekerheid van een goed resultaat.

Nader kennismaken?
Neem contact op